τεχνόπολη | πανελλήνιος μουσικός διαγωνισμός

Πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό διεξάγουν από τις  21 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του ΑΘΗΝΑ9,84 στην «Τεχνόπολις» ο όμιλος για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84.Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να λάβουν μέρος  στις  κατηγορίες: πιάνο, κιθάρα, κλαρινέτο, βιολί, τρομπέτα καθώς και λυρικό τραγούδι και μουσική δωματίου έως και πέντε άτομα.  Οι υποψήφιοι θα χωριστούν ηλικιακά σε δύο κατηγορίες έως και 16 ετών και από 16 ετών και άνω.  Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο μέρη:  προκριματικό, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα εκτελέσουν ένα επιβεβλημένο μουσικό κομμάτι και  τελικός, όπου οι διαγωνιζόμενοι  θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν ένα επιβεβλημένο και ένα κλασσικό μουσικό έργο που οι ίδιοι επιθυμούν, διάρκειας έως και 18΄ συνολικά. Στο λυρικό τραγούδι θα υπάρχει μία κατηγορία, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι διαγωνιζόμενοι  θα αξιολογηθούν   από επιτροπές  και  οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν βραβεία καθώς και το μετάλλιο του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Τα πρώτα βραβεία θα εντάσσονται στα πειραματικά προγράμματα ανάδειξης καλλιτεχνών της «Τεχνόπολις» και του Δήμου Αθηναίων, που αφορούν σε προβολή, συμμετοχές σε Φεστιβάλ και διεθνείς συνεργασίες.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό καθώς και για τις προϋποθέσεις συμμετοχής  στο  site του ομίλου www.unesco-tlee.org/ , στο site της «Τεχνόπολις» www.technopolis-athens.com και στο facebook «Club for UNESCO of Art Literature and Sciences of Greece».

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s