Ίδρυμα Μπότση | Υποτροφίες για δημοσιογράφους

 

Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση προκηρύσσει δύο (2) υποτροφίες για σπουδές στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες», που υλοποιείται από το κρατικό αυστριακό πανεπιστήμιο DUK σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ΄Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε δημοσιογράφους, ή αποφοίτους σχολών Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ / κοινωνικών επιστημών. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία για 3 περιόδους, στους μήνες Νοέμβριο 2012, Ιούνιο 2013 και Ιούνιο 2014. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν πλήρη φάκελο μέχρι την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, στη γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Βασ. Σοφίας 27, Αθήνα, τηλ. 210 724 5550, 210 724 5558, καθημερινά 10:00 – 15:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Ο πλήρης φάκελος πρέπει να περιλαμβάνει:

Βιογραφικό, που θα αποσταλεί (και) σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι 1η Οκτωβρίου στo emailidrbotsi@otenet.gr με κοινοποίηση στο secretariat.qjnt@gmail.com.

Αντίγραφο πιστοποιητικών Σπουδών (Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ, ή Κοινωνικών Επιστημών).

Πιστοποιητικό γέννησης, από το οποίο να φαίνεται η ελληνική ιθαγένεια του υποψηφίου και η ηλικία του, η οποία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 35ο έτος.

Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι διετής, καλύπτει το ήμισυ του συνολικού κόστους και το ύψος της έχει οριστεί σε 4.600 ευρώ. Η επιλογή του υποτρόφου θα γίνει μετά από ελεύθερη κρίση του Δ.Σ. του ιδρύματος.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s