Πάτρα | Παζάρι βιβλίου

Από την Δευτέρα 10 έως την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθείΕκποίηση – Παζάρι βιβλίου στην Πάτρα. Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0.50 λεπτά και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) στο κέντρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης VESO MARE που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στην παραλία της Ακτής Δυμαίων στο νούμερο 17, τη δυτική έξοδο της Πάτρας και ελάχιστα λεπτά από το κέντρο, με Δωρεάν άνετο και ασφαλές parking 350 θέσεων. 
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά Σάββατα και Κυριακές από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Στην εκποίηση αυτή πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων με τιμή έκπτωσης τουλάχιστον 70% η και περισσότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.

Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης, όπως και όλα τα σχολικά του είδη.

Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά από το Σωματείο ώστε να τηρούν τους κανόνες της έκδοσης πριν πέντε έτη και της τιμής εκποίησης.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Η διάρκεια είναι μόνο 14 ημέρες (10 έως 23 Σεπτεμβρίου 2012) και είναι η πρώτη φορά το σωματείο διοργανώνει την εκδήλωση εκτός Αθήνας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του νομού, της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου κλπ να επισκεφθούν την εκποίηση και να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.
Οι τιμές των βιβλίων είναι απίστευτα χαμηλές και ξεκινούν από 0.50 λεπτά.

Για 14 ημέρες προσφέρονται 180.000 βιβλία – 100 εκδοτικών επιχειρήσεων, λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδικά, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο κλπ βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για πρώτη φορά στην περιφέρεια.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.
Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δει κανείς και την ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές που εκποιούνται τα βιβλία, κάνοντας τα προσιτά σε όλους.

Πρόσβαση στη VESO MARE με μέσα μαζικής μεταφοράς:
• Από το κέντρο, με τα λεωφορεία Nο 2 ή 3 (στάση Παπαφλέσσα) και Nο 5 ή 7 (στάση ΔEH).
• Από πανεπιστήμιο, Pίο, αρχικά με το Nο 6 προς κέντρο και μετά με το Nο 2 ή 3.
• Από Bραχνέικα, Aλισσό, με τα λεωφορεία Nο 5 ή 7 (στάση ΔEH).
• Από ΤΕΙ με το Νο 2 (στάση Παπαφλέσσα)
• Με τη δωρεάν γραμμή Mini Bus του Δήμου Πατρέων.

Πρόσβαση στη VESO MARE με αυτοκίνητο:

Περισσότερες πληροφορίες:
www.esebe.gr – info@esebe.gr
www.vesomare.gr – Ακτή Δυμαίων 17 – τηλέφωνο 2610 362030

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s