Καρπούζι με φυλλαράκια βασιλικού

γράφει η Νικολέτα Σίδερη

Μέσα στην κάψα του καλοκαιριού, ένα καταπληκτικό δροσερό πιάτο που το προτιμούν οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου και αποτελεί σήμα κατατεθέν της μεσογειακής διατροφής. Παγωμένο καρπούζι, πασπαλισμένο από φύλλα βασιλικού. Αν σας αρέσει δε και το τυρί, μπορείτε να το συνοδέψετε με ανθότυρο, κατσικίσιο τυρί ή ένα γενναίο κομμάτι φέτα. βασιλικός εννοείται πως θα είναι σπιτικός. Αν δεν έχετε ήδη, αγοράστε μια μεγάλη γλάστρα με βασιλικό. Μην ξεχνάτε όμως να τον ποτίζετε συχνά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s